Turnaj starších žáků Plzeňské ligy

Starší žáci dnes hráli tři zápasy Plzeňské ligy. Do prvního zápasu se nastupovalo bez rozcvičení ovšem rázně a prvních pět minut jsme hráli vyrovnaný zápas. Po té se ovšem začali kupit individuální chyby a v poločase se zastavil výsledek na čtyřbrankovém rozdíle. V druhém poločase jsme pokračovali ve vyrovnané hře, kluci bojovali, ale do konce zápasu dokázali stáhnout náskok soupeře pouze o jednu branku a tudíž zápas skončil 12:15 ve prospěch soupeře ze Šťáhlav.
Do druhého zápasu s poměrně silnějším soupeřem se šlo s vyburcovaným teamem, avšak jen to bohužel nestačilo. Soupeř nás přehrával v herních činnostech, ale naštěstí se mu nedařilo proměňovat střely na branku. Soustředěnou obranou jsme soupeři znepříjemňovali útok a proto nakonec zápas neskončil úplně špatně. Se Slavií VŠ A 16: 10 je jistě ucházející výsledek.
Po delší přestávce se do třetího zápasu s poněkud slabším soupeřem šlo s vizí, vyzkoušet vícero herních systémů moderní házené. Již od začátku byla znát naše herní převaha, tudíž hráli delší dobu i méně vyhraní hráči. Hráli jsme na dva pivoty a dokonce jsme se pokusili i o hru bez brankáře. Obě varianty se nám povedlo hrát velice úspěšně a díky pouze jednomu inkasovanému gólů v prvním poločase. Skončil poslední zápas se Starým Plzencem vítězstvím 22: 5. Celému teamu zaslouží vyslovit pochvalu za pozitivní přístup.