SPARTAK PŘÍBRAM – HÁZENÁ ROKYCANY

SPARTAK PŘÍBRAM – HÁZENÁ ROKYCANY 20:39 (7:25)
Před odjezdem nám onemocněly dvě hráčky a jely jsme do Sedlčan pouze se čtyřmi spojkami. Začátek utkání se nepovedl, dvě tyče, nepřesné přihrávky a soupeř vedl 2:0. Pak se holky vzpamatovaly, přidaly na důrazu v obraně, která byla v některých okamžicích přímo luxusní. Příbram vstřelila třetí gól až za stavu 2:9 ve 13. minutě. Z dobře fungující obrany startovala křídla do trháků a neomylně proměňovala své šance. Od 20. minuty začaly dostávat příležitost i hráčky z lavičky. Bohužel musela odstoupit ze hry Míša Konderová na spojce. Do druhé půle jsme si chtěli vyzkoušet i hru na dva pivoty, aby si to zažily i hráčky, které s tím nemají tolik zkušeností. Obrana dál fungovala, ale v útoku díky nepřesné střelbě branek ubylo. Utkání jsme dohráli do vítězného konce s přehledem a zahrály se všechny hráčky.
Vyzvedl bych ještě jednou obranu, která fungovala až neuvěřitelně dobře, holky perfektně zdvojovaly a byla v tom zdravá agresivita. V útoku vycházely signály, stejně jako rychlé přechody, tenhle zápas se prostě povedl.
Branky: Vildmanová 12/2, Moulisová 8, Ježková 5/1, Benešová 4, Fröhlichová, Mašková, Pechová a Kozáková po 2, Hýblová a Konderová po 1.