Příprava na sezónu 2010/2011

O tomto víkendu začínají házenkáři HK Rokycany novou sezónu 2010/2011. Mužská složka bude hrát v tomto ročníku 2. ligu a navíc záložní tým ještě Západočeskou divizi. Dorostenci si zahrají 2.ligu a starší žáci Západočeskou divizi.

Letní příprava mužů a dorostenců začala již 16.8., kdy se trenér Holšan zaměřil zejména na fyzickou přípravu. Tento týden se kromě fyzické přípravy kladl důraz na hru s míčem a individuální činnosti jednotlivce. Posléze přijde řada i na sehrání celého týmu, tak aby se forma patřičně vyladila na úvod soutěže.

A-tým začíná 2. ligu až 26.9. domácím zápasem proti pražskému Chodovu. Premiéru si ale připíší již tento víkend, kdy začíná 1.kolo Českého poháru. Náš zástupce cestuje v neděli 5.9. do Českých Budějovic a nebude to mít vůbec jednoduché. Soupeř jež v minulé sezóně odstoupil z 2. ligy kvůli velkému množství zraněných hráčů se netají letos ambicemi postoupit zpět mezi druholigovou elitu. B-tým si zahraje v sobotu 4.9. od 15:00 první kolo Západočeské ligy ve Starém Plzenci. Starší dorostenci začínají podobně jako druholigový muži 26.9. v domácím prostředí proti pražskému Chodovu.

Sestava mužů pro nadcházející ročník:

Trenér: F. Holšan

Zodpovědný vedoucí: J. Mošna

Brankáři: J. Klička, J. Bílek, M. Kysela

Křídla: J. Valeš, P. Tureček, J. Ivanič, R. Bastl, J. Fencl ( Talent Plzeň )

Spojky: F. Holšan, T. Kozler, R. Beneš, M. Cígler, P. Cenko, J. Vokurka, M. Bradáč, J. Zeleňanský, P. Říha, F. Schejbal, J. Pelc ( Osek ), J. Moulis ( dorost ), F. Mužík ( dorost ), D. Kop

Pivoti: L. Otec, T. Kotyza